קייטנת קיץ • ניסיתם פעם ליצור אקווריום וגם לאכול אותו?

    ברוכי קופייטל 6 Comment on קייטנת קיץ • ניסיתם פעם ליצור אקווריום וגם לאכול אותו?
    23:54
    05.05.24
    אבי יעקב No Comments on "ערים מועטות שניתן לצעוד בהן עם כיפה ללא אבטחה"

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

                                                                                                            לוגו למייל לוגו

    קייטנת הקיץ של קול חי בשיתוף רחוב האומן מציגים: אקווריום אכיל. היוצרת: ברכי קופטייל

    ניסיתם פעם ליצור אקווריום וגם לאכול אותו??

    אחד האטרקציות האהובות של הקיץ זה מים ובכלל שילוב של מים ודגים זה כבר חוויה בלתי נשכחת, אז הנה לכם רעיון יצירתי ומדליק איך לבנות אקווריום יפהפה וגם בסוף לזלול אותו לתאבון.

    תדמיינו לכם ברבוניות, או אמנון היישר מהימה התכלת שלנו שם בצפון אז בדמיון אתם שם ותכלס אתם בבית נהנים מהמיזוג ויוצרים לכם ימה ייחודית שלכם, פתיח מושלם לקיץ אה? לפניכם מתכון לאקווריום אכיל החומרים לפי יצירה בודדת.

    הכינו מראש:
    2 צנצנות
    100 מ"ל מים רותחים
    25 גר' (בערך 4 כפות) ג'לי שקוף
    צבע מאכל כחול
    3 עוגיות פתי בר
    20-30 אבני ירח – עדשים בצורת אבנים
    מעט סוכריות עוגה ירוקות
    1-2 סוכריות ג'לי בצורת דגים, או כל סוכרית דג

    חומרים ליצירה

    חומרים ליצירה:

    מכינים ג'לי,
    שופכים 100 מ"ל מים רותחים לתוך כלי
    IMG_7627

    מוסיפים טיפונת צבע מאכל כחול

    IMG_7633

    ממש מעט, כדי שיהיה צבע שקוף ויפה,
    מוסיפים את הגלי, ומערבבים
    שופכים את התערובת לתוך צנצנת ג'לי ומחכים שיתמצק
    IMG_7636

    בינתיים מכינים את האקווריום:
    מרסקים את העוגיות דק, ומפזרים בתחתית הצנצנת

    IMG_7645

    מוסיפים את האבנים בשכבה מסודרת
    IMG_7646

    ומוסיפים את הסוכריות

    IMG_7647
    מוציאים את הג'לי המוצק, מעבירים סכין מסביב לדפנות הצנצנת

    IMG_7653
    והופכים את הצנצנת עם הגלי, מעל הצנצנת הריקה

    IMG_7655
    דופקים כמה פעמים על הצנצנת, מנערים, עד שהג'לי עובר לצנצנת השניה מעל האבנים וה'חול'

    IMG_7669
    חותכים עם סכין קו בג'לי, פותחים את החתך ודוחפים פנימה את הדג

    IMG_7673

    יצאתי לדוג, תיכף אשוב
    IMG_7683

    ברוכי קופטייל היא קונדיטורית מקצועית, מתכונאית, מעצבת אירועים, בעלת קייטרינג וקונדיטוריה בוטיק. ליצירת קשר: [email protected]לוגו למייל



    6 תגובות

    מיין תגובות
    1. 6

      רעיון נפלא ביותר,
      אך אנא הקפידו על ניסוח מכבד ומכובד יותר
      ולא כך- "לזלול אותו לתאבון"

    2. 5

      איזה רעיון מדהים ויפה.

    3. 4

      איזו השקעה, איזה רעיון מקסים ומקורי!!
      תודה על השת"פ שלכם עם רחוב האמן זה רעיון מצוין!!
      תמשיכו כך

    4. 3

      רעיון יפה,
      אבל עוד יותר יפה לא לקחת רעיונות מאחרים!

    5. 2

      סליחה אבל יש לכם שגיאת כתיב בשם המשפחה שלה מאייתים אותו קופטייל ולא אחרת ואגב, ברוכי, האצבעות שלך מאד יפות אבל למה לא שמת את כל חמשת טבעותייך????…………………………………………..